Unilineu priznanje u Kini

Slika /arhiva/uniline-agency-L.jpg

Turistička kompanija Uniline dobila je od Kineskog turističkog istraživačkog instituta (COTRI) nagradu za izniman doprinos u radu i promociji Hrvatske i sjeveroistočne Europe kao destinacije za posjet kineskih turista, izvijestili su danas iz Unilinea.

Nagradu je krajem prošlog tjedna u Pekingu, tijekom održavanja jednog od najvećih međunarodnih turističkih sajmova u Kini COTTM-a, Unilineu uručio direktor COTRI-ja (China Outbound Tourism Research Institute) Wolfgang Georg Arlt. U ime Unilinea nagradu je primio voditelj predstavništa te kompanije u Šangaju Nikola Mladinić, a svečanosti je bio nazočan i hrvatski veleposlanik u Pekingu Ante Simonić, navodi se u priopćenju.

Iz Unilinea ističu da u regiji Azije i Pacifika posluju putem predstavništva dvije godine tijekom kojih su dosta radili na unapređenju percepcije tamošnje javnosti prema turističkim mogućnostima Hrvatske i regije.

Od početka poslovanja do danas Uniline je s tih tržišta i posebno Kine organizirao brojne turističke dolaske bilježeći znatan rast poslovanja s tih tržišta.

Dodaju i da su jedina turistička kompanija iz regije koja posluje s tržištima Dalekog istoka putem vlastitog ureda, odnosno registriranog predstavništva u NR Kini. (Hina)Pisane vijesti