TERME TUHELJ - međunarodna nagrada za razvoj poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi

Slika /arhiva/Terme-Tuhelj_2016.jpg

Terme Tuhelj osvojile su međunarodnu nagradu „Stvaratelji za stoljeća“ za razvoj poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi. 

U natječaju za ovogodišnju nagradu sudjelovalo je 220 kandidata iz deset zemalja (Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Austrije i Njemačke). O dodjeli nagrade odlučivao je međunarodni odbor od 12 članova, koji se sastoji od vrhunskih stručnjaka na području ekonomije, menadžmenta, marketinga i poduzetništva iz navedenih zemalja.

„Kontinuirano ulaganje u razvoj, unapređenje usluge i kreiranje novih sadržaja pomoglo nam je da postanemo predvodnici kontinentalnog turizma te da svojim rastom uvelike utječemo na razvoj poduzetništva u Krapinsko-zagorskoj županiji, ali i u Hrvatskoj. Naša kreativna snaga i predanost razvoju su prepoznati i ono su što nas je učinilo prepoznatljivima, drugačijima i posebnima. Ponosni smo što smo brojnim aktivnostima uspjeli utjecati na percepciju potencijala i važnost razvoja kontinentalnog i cjelogodišnjeg turizma u Hrvatskoj“, rekla je direktorica Terma Tuhelj Ivana Kolar.

Nagrade i priznanja dodijeljeni su najboljima u  sklopu 3. regionalnog summita poduzetnika jugoistočne Europe „300 najboljih“, održanom u Dubrovniku i to za doprinos razvoju poduzetništva koji je dio sveobuhvatnog programa promocije i razvoja poduzetništva na području srednje i jugoistočne Europe.

Terme Tuhelj u kratkom vremenu primile su niz prestižnih nagrada i priznanja za svoj rad i stalan doprinos turizmu i gospodarstvu. Prije nekoliko dana na konferenciji HTI Health Tourism Industry Conference 2016 u Beču predstavljene su i kao Najbolje SPA/lječilište u Hrvatskoj, za što su primile priznanje Hrvatske gospodarske komore krajem  2015.godine.Pisane vijesti