Promocija Istre za vjenčanja - u pulskoj Zračnoj luci 'mladenke' dočekivale putnike

Slika /arhiva/P-FAH-H8209111.jpg

Nesvakidašnji i neobični, ali i lijepi događaj odvijao se ovih dana na pulskom aerodromu gdje su djevojke-modeli obučene u vjenčanice dočekivale putnike iz različitih europskih destinacija promovirajući na taj način Istru kao 'wedding' ili destinaciju za vjenčanja.

Tu su promociju organizirali Zračna luka Pula i tvrtka Tijara model menagement, koja organizira i Festival vjenčanja SOSAnews, koji će u svom predstojećem 16. izdanju biti tematski usmjeren na Istru i njene mogućnosti te ponudu za organizacijom vjenčanja. Taj će se sajam održati u siječnju iduće godine.

Djevojke u vjenčanicama u pulskoj Zračnoj luci izazvale su dosta osmjeha među putnicima koji su letjeli preko tog aerodroma, a dočekale su putnike iz Moskve, Edinburga, Kieva, Osla, Helsinkija, Kopenhagena, Stockholma, Londona i Dublina.

Predstavnici komercijalnog sektora Zračne luke Pula naglasili su pritom da je takav oblik promocije zanimljiv način i za tu luku, ali i za Istru koja se time putnicima promovira i kao destinacija za vjenčanja.

Promocijom Istre kao 'wedding' destinacije bavi se i Turistička zajednica Istarske županije.

(Hina/FaH)Pisane vijesti