Promidžba Hrvatske i hrvatskog turizma u Ljubljani i Rimu

Slika /arhiva/HTZlogo.jpg

Najpoznatije hrvatske klape održale su za više od 10.000 posjetitelja veliki koncert u ljubljanskoj dvorani „Stožice“ 13. ožujka 2011. godine. Bila je to velika završnica serije sličnih koncerata održanih po Sloveniji na kojem su nastupile klape Maslina, Cambi, Kumpanji, Sveti Juraj HRM, Kampanel, Jelsa, Luka, Tomislav Bralić i Intrade te dvije slovenske klape Mali grad i Solinar uz posebne goste Terezu Kesoviju i Olivera Dragojevića.

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Sloveniji iskoristilo je ovu priliku te na tri štanda podijelilo velik broj promotivnog i informativnog materijala te prigodnih hrvatskih suvenira zadovoljnim posjetiteljima.

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice – ispostava Rim sudjelovalo je na međunarodnom MOTO sajmu (Motodays), koji se održavao od 10. do 13. ožujka, 2011. u Rimu čime su se nastavile promidžbene aktivnosti na talijanskom tržištu.

Sajam je obišlo više od 108.000 posjetitelja kojima je Hrvatska ovaj puta prezentirana i kao odredište za avanturiste i mototurizam. Zabilježen je veliki interes za opću hrvatsku turističku ponudu, kao i pozitivna povratna talijanskih gostiju koju su već boravili u Hrvatskoj te isto namjeravaju ponoviti i nadolazeće sezone.Pisane vijesti