Otvoren novi opatijski hotel Royal

Slika /arhiva/op_Hotel-Royal1.jpg

Ovih dana svoje prve goste primio je novi opatijski hotel Royal. Njegovim otvorenjem realizirana je i najveća ovogodišnja investicija grupacije Milenij hoteli, ali i najveća investicija u opatijski turizam u godini kada se obilježava 170 godina organiziranog turizma u Opatiji. Novi hotel Royal zamišljen je kao centar i mjesto okupljanja ljubitelja misaonih igara – šaha, bridža, sudoku-a i ostalih.

Prilaz hotelu zapravo trg, zove se Holiday Platz, posebno je uređen i popločen, a uz njega se nalazi i francuski vrt s biljkama raznolikih oblika i veličina te lounge bar s impresivnim pogledom.

Hotel Royal nalazi se odmah uz opatijski Lungo mare i u njemu je uređeno 54 luksuzne sobe i apartmana iz kojih se pruža pogled na opatijsku luku i cijeli Kvarner. Uz recepciju hotela nalazi se Royal Club Caffé u sklopu kojega je uređena i biblioteka s udobnim sofama za uživanje u omiljenoj knjizi kao i stolovi za popularne misaone igre.

Na donjoj etaži hotela nalazi se kavana Mahler koja je ime dobila po prvom vlasniku ville koja se nalazila na mjestu današnjeg hotela Royal Juliusu Mahleru. Kavana s terasom smještena je tik uz Lungo mare, a ponudu kavane čine domaći kolači i slastice iz vlastite proizvodnje Milenij hotela.

Velebna i vrhunski opremljena dvorana Royal s velikim staklenim stijenama vizualno uranja u more i odiše elegancijom dvorane za balove, a idealna je i za održavanje raznih korporativnih skupova, predstava, koncerata, gala večera i vjenčanja. Ovisno o postavu dvorana može primiti do 1000 osoba.Pisane vijesti