Ministar turizma Darko Lorencin na VERN' Forumu

Slika /arhiva/mint.jpg

Ministar turizma Darko Lorencin sudjelovat će na VERN' Forumu, odnosno panelu pod radnim nazivom „Vrijeme, destinacije, manifestacije... Budućnost hrvatskog turizma?“.

Panel će se održati na Veleučilištu VERN', u petak 5. rujna s početkom u 13.30 sati (dvorana 200, II. kat, Importanne Galleria, Iblerov trg 10).

Uz ministra Lorencina, na panelu će sudjelovati i Ratomir Ivičić, direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice, Kristian Šustar, predsjednik Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske te Željko Trezner, direktor Udruge hrvatskih putničkih agencija. Moderatorica panela bit će Nevena Rendeli.

Na panelu će biti obrađene neke od aktualnih tema u hrvatskom turizmu: kakvu je korist imao naš turizam od ulaska u EU, kakvi se rezultati očekuju od ove sezone, što ponuditi turistima umjesto lošeg vremena i očekivati od 2015., kako efikasno staviti u funkciju neiskorištenu državnu imovinu, kako optimalno regulirati vizne režime, kako uspješno provesti Strategiju razvoja turizma do 2020., itd.

KRATKI PREGLED PROGRAMA:

  • 13:30 Pozdrav
  • 13:35 Uvodno izlaganje ministra Darka Lorencina
  • 13:45 Panel diskusija
  • 14:30 Q & A sesija za okupljene i predstavnike medija


Najave