Izdana ADAC kamping karta Hrvatske

Slika /arhiva/12-ADAC-Motorwelt.jpg

Krajem lipnja svjetlo dana je ugledala ADAC kamping karta Hrvatske koja sadrži sve važne informacije o ADAC testiranim kampovima, kao i brojne savjete te korisne turističke informacije o najljepšim lokalnim atrakcijama.

Hrvatska se tako našla u društvu europskih zemalja koje dio svoje turističke posjećenosti mogu zahvaliti upravo ovoj knjižici. Producira ju ADAC, najveći njemački i europski automobilski klub, a broji više od 17,15 milijuna čitatelja.

Ukupna naklada karte je 13.416.294 primjeraka. Hrvatska svojim prekrasnim obalnim i otočkim krajolikom te raznolikošću destinacija već godinama privlači brojne kampere, a ovaj će vodič tradicionalnim kamperima dati niz dodatnih vrijednih informacija, ali i privući neke nove goste.

Kao iznimno atraktivna kamping destinacija, Hrvatska u ovom segmentu turizma bilježi sve bolje rezultate, a brojni naši kampovi nositelji su prestižnog ADAC-ove nagrade „Superplatz” koja se dodjeljuje svake godine za uređenost, bogatstvo sadržaja i kvalitetu usluge u kampovima. Pisane vijesti