Hrvatska turistička ponuda predstavljena u Las Vegasu i New Yorku

Slika /arhiva/120518-sad1.jpg

Na poslovnom turističkom sajmu Home Based Travel Agent Forum, održanom u Las Vegasu od 14. do 16. svibnja 2012. godine, Hrvatsku su među najvažnijim američkim agencijama i turoperatorima predstavili Predstavništvo HTZ-a u New Yorku, TZ grada Zagreba, te turističke agencije Katarina Line, Obzor putovanja i Abacus.

Sajam je okupio više od 1500 malih američkih agencija (Home Based Agents), koje zauzimaju više od 70 posto tržišta svih putničkih agenata u SAD-u.

Jednosatnu prezentaciju Hrvatske, na kojoj se više od stotinu agenata upoznalo s cjelokupnom hrvatskom turističkom ponudom te detaljnije o svim našim regijama i njihovim turističkim specifičnostima, vodili su direktorica Predstavništva HTZ-a u New Yorku, Andreja Cvitković, Dubravka Mičić iz TZ grada Zagreba, te Katarina Huptfeld iz turističke agencije Katarina Line i Alan Starešina iz turističke agencije Abacus.

Istovremeno je u New Yorku na poslovnom sastanku koji je organizirao hotelski lanac Regent, agencijama specijaliziranima za luksuznu klijentelu, u suradnji s Regent Esplanade Zagreb, predstavljena ponuda Hrvatske. Sastanak je održan u prestižnom Yale Clubu, a odazvali su se brojni predstavnici američkih turističkih agencija.Pisane vijesti