HRVATSKA NA SAJMU 'BIT' U MILANU

Slika /arhiva/MILANO, 19.–22.2.2009;milano_logo_bit_09.jpg
Na najvećem sajmu turizma u Italiji od 19. do 22. veljače u Milanu (BIT 2009) predstavlja se i hrvatska turistička ponuda.

Na štandu Hrvatske turističke zajednice se osim opće turističke ponude predstavljaju i suizlagači Arenaturist, Istraturist, Valamar, Kempinski hotel Adriatic, Jadrolinija, kamp Straško, Jadrolinija, TZ Splitsko–dalmatinske županije, TZ Ličko–senjske županije, TZG Zagreba, HGK–sektor nautike te Gideon multimedia.

Drugi dan sajma, 20. veljače s početkom u 20.00 sati, u milanskom hotelu PRINCIPE DI SAVOIA održat će se tradicionalni susret s urednicima talijanskih turističkih tiskovina te radija i televizija. Za predstavnike medija i partnera upriličit će se prezentacija hrvatskog turizma koju će održati direktor predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Milanu, Klaudio Stojnić.

Ovim sajmom Hrvatska turistička zajednica započinje s promidžbenim aktivnostima na talijanskom tržištu koje će se nastaviti i kroz poslove radionice te prezentacije tijekom ožujka, a sve u cilju što bolje promidžbe turističke 2009. godine.

Od sajamskih nastupa u terminu 20. – 22. veljače 2009. godine započinju sajmovi u Herningu i Salzburgu, a sljedeći tjedan je na rasporedu specijalizirani kongresni sajam Confex u Londonu (24.–26. veljače). Zatim slijedi najveći sajam turizma Utazas u Budimpešti (26.–28. veljače) te kamping i nautički sajam CBR u Münchenu (26. veljače–2. ožujka). Osim toga, u terminu 25.–28. veljače hrvatska kamping ponuda bit će predstavljena na sajmu u Essenu. 

Najave