HRVATSKA NA MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA - IFT: KONFERENCIJA ZA NOVINARE

Slika /arhiva/100224-bgd-ift1.jpg

U sklopu prve nacionalne promocije hrvatskog turizma na međunarodnom turističkom sajmu IFT u Beogradu, ministar turizma Damir Bajs i direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Niko Bulić, na konferenciji za novinare, 25. veljače, s početkom u 12 sati, predstavit će novosti iz hrvatske turističke ponude.

Na jučer otvorenom međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, 32. IFT-u, među 850 izlagača iz 40-ak zemalja do 28. veljače prvi put se nacionalnom prezentacijom u organizaciji Hrvatske turističke zajednice (HTZ) predstavlja i hrvatski turizam.

Sajam se održava na 33 tisuće četvornih metara izložbene površine odnosno u svim prostorima Beogradskog sajma, a na hrvatskom štandu osim HTZ-a nastupaju i brojni suizlagači hrvatske turističke i prijevozničke tvrtke te turističke zajednice. Neke od njih na tom su sajmu samostalno nastupale i prošle godine.

U sklopu hrvatskog nastupa na IFT-u, sinoć je, u beogradskom hotelu Hyatt Regency, održana promocija hrvatske kulture i turizma "Hrvatska večer", kojoj su prethodile posebne prezentacije Kvarnera i Zagreba.
Najave