Hrvatska dobila nagradu magazina TravelAge West u kategoriji “Best Vacation Value Europe”

Slika /arhiva/090826-TAW-Award.jpg
Hrvatska je dobila nagradu za 2009. godinu u kategoriji “Best Vacation Value Europe” od poznatog magazina TravelAge West i to u konkurenciji s Češkom, Španjolskom i Turskom.
 
TravelAge West vodeći je američki magazin za turizam i turističku industriju, a svojim čitateljima pruža informacije već 40 godina. Nagrada “Wave Awards” (Western Agents Votes of Excellence – WAVE) dodjeljuje se od 2006. godine i to jednom godišnje za izniman doprinos u turizmu gdje je u velikoj konkurenciji odabrano 110 tvrtka, osoba i odredišta.
 
Putnički agenti u 14 zapadno američkih država i čitatelji magazina TravelAge West imali su prilike glasati i odabrati “najbolje od najboljih” s liste “Editor’s pick” – urednikov odabir, koja je sastavljena nakon što je urednički tim magazina odabrao najbolje u svakoj kategoriji.
 
Nagrađeni su i partneri predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Americi, turoperatori, Tauck Discovery, Brendan, Trafalgar, Abercrombie&Kent, Isram, Globus, Cruise liners Holland America, Royal Carribean, Celebrity Cruise, Regent 7 Seas.
 
Najbolji avio prijevoznik je tvrtka Continental. Ovim nagradama su putnički agenti zapadne obale Amerike odali priznanje najboljima od svojih turističkih partnera te su dali priznanja za najbolja svjetska odredišta.


Pisane vijesti