Godišnja konferencija Udruženja britanskih putničkih agencija i turoperatora po prvi puta u Hrvatskoj

Slika /arhiva/dubrovnik-grad-bd-ww.jpg
Hrvatska turistička zajednica u suradnji sa sustavom turističkih zajednica organizira godišnju ABTA konvenciju za turističke predstavnike iz Velike Britanije koja će se održati od 20. listopada do 22. listopada 2013. godine u Dubrovniku u hotelu Valamar Lacroma i Dubrovnik Palace.
 
Veliko je to priznanje Hrvatskoj i Dubrovniku, ali i potvrda uzlazne putanje popularnosti Hrvatske kao poželjnog turističkog odredišta u Velikoj Britaniji, tržišta s kojeg kontinuirano bilježimo rast. Ovaj, za hrvatski turizam osobito važan skup, prvi će se puta održati u Hrvatskoj, a Hrvatska turistička zajednica će se, zajedno s turističkim zajednicama Dubrovačko-neretvanske županije i grada Dubrovnika, pobrinuti za njegovu organizaciju.
 
Cjelokupni boravak partnera trajat će u razdoblju od 20. do 22. listopada 2013. godine na području Dubrovačko–neretvanske županije. Dolazak više od 500 britanskih stručnjaka iz turističkog sektora i najutjecajnijih predstavnika putničkih agencija prilika je za kreiranje dojmova koji će se zasigurno odraziti i na buduće dolaske iz Velike Britanije.
 
ABTA je udruženje britanskih putničkih agencija i turoperatora koje svojim članovima i njihovim klijentima pruža financijsku zaštitu i osiguranje planiranog putovanja. ABTA trenutno okuplja 1200 članova te zastupa vise od 5000 prodajnih mjesta i ureda.


Najave