Croatia Airlines: dva puta tjedno izravni letovi Zagreb - Göteborg

Slika 12.6.2009
Croatia Airlines je danas inauguracijskim letom između Zagreba i Göteborga u mrežu svojih odredišta uvrstila i taj švedski grad, priopćeno je iz Croatia Airlinesa.

Glavni grad Hrvatske i drugi po veličini švedski grad povezani su izravnim redovnim letovima hrvatske zrakoplovne kompanije dvaput tjedno - ponedjeljkom i petkom. Na liniji će letjeti zrakoplovi A319 i A320 kapaciteta 132, odnosno 162 sjedala.

Iz Croatia Airlinesa ističu da su izravni letovi Zagreb - Göteborg uvedeni s ciljem da se Republika Hrvatska i Kraljevina Švedska još bolje turistički povežu.

Putnicima iz Švedske i Hrvatske nude se vrlo povoljniji uvjeti putovanja i to bez presjedanja u nekoj od europskih zračnih luka. Osim toga putnicima se u Zagrebu pružaju vrlo povoljne mogućnosti priključnih letova u Hrvatska i regionalna odredišta Croatia Airlinesa, navodi se u priopćenju.

Iz hrvatske zrakoplovne kompanije ističu kako je širenje mreže odredišta u skladu s poslovnim planovima tvrtke i jačanjem uloge regionalnog lidera u jugoistočnoj Europi

Uz Göteborg, Croatia Airlines je ovaj tjedan, poslije deset godina, ponovno uvela izravne međunarodne letove iz Zagreba u Barcelonu, triput na tjedan - utorkom, četvrtkom i nedjeljom, podsjeća se u priopćenju. (Hina)


Pisane vijesti