Certifikat Travelife Gold Award za još tri Valamarova hotela

Slika /arhiva/14_Sanfior-Rabac1.jpg

Prestižni certifikat Travelife Gold Award ove su godine dobila još tri Valamarova hotela: rabački Valamar Sanfior te porečki Fortuna Island i Valamar Diamant. Prošle su godine ovaj certifikat zaslužili dubrovački hotel Valamar Lacroma i porečki hoteli Valamar Crystal i Valamar Riviera.

Travelife je međunarodni certifikacijski sustav koji promiče održivost unutar turističke industrije te pomaže turoperatorima, hotelima i ostalim smještajnim kapacitetima da upravljaju i prate svoj društveni i ekološki utjecaj, kao i da o svojim postignućima informiraju goste i partnere.  Travelife Gold Award je priznanje hotelima koji u najvećoj mogućoj mjeri ispunjavaju stroge kriterije održivosti Travelifea.

„Iznimno smo ponosni što je Travelife prepoznao rad još tri naša hotela, dodijelivši im svoje najviše priznanje. Održivost je oduvijek u srži poslovanja Valamarovih hotela, s čime planiramo nastaviti i u budućnosti, stoga nam je iznimna čast što se i ovim certifikatom potvrđuju naša postignuća", istaknuo je Peter Fuchs, predsjednik Uprave tvrtke Valamar hoteli i ljetovališta.

Nedavno obnovljeni Hotel & Casa Valamar Sanfior nalazi se na samoj obali šumovitog poluotoka s pogledom na rabački zaljev. Ove je godine dobitnik i najprestižnije turističke nagrade u svijetu - World Travel Award, kao vodeći hotel u Hrvatskoj.

Valamar Diamant, sportski i wellness hotel u Poreču destinacija je za one koji žele kombinaciju aktivnijeg odmora i opuštanja uz vrhunsku gastronomsku ponudu. Hotel nudi raznovrsne rekreacijske sadržaje i usluge, posebno za ljubitelje biciklizma.

Smješten na idiličnom otočiću Sveti Nikola nasuprot Poreča, na kojem će Valamar u proljeće sljedeće godine otvoriti luksuzni Valamar Isabella Island Resort, hotel Fortuna Island lokacija je za sve one koji odmor žele provesti daleko od gradske buke, potpuno se prepuštajući mediteranskim užicima.Pisane vijesti