2. Festival kolača i sladoleda

Slika /arhiva/ck2Fest-kolaca-slad_1.jpg

Prvi vikend u rujnu na Rivijeri Crikvenica bit će posebno sladak. Osim u društvu topline sunca, mirisa mora i opuštajućem mediteranskom zelenilu, uživat ćemo i u osvježavajućim gastro iznenađenjima. U subotu i nedjelju, 6. i 7. rujna, Crikvenica, Dramalj, Jadranovo i Selce posjetitelje dočekuju s ukusnim i originalnim slasticama koje će pripremati iskusni gastro majstori u sklopu 2. Festivala kolača i sladoleda.

U hotelima, restoranima, slastičarnicama i caffe barovima cijele rivijere pripremat će se posebna ponuda slastica, pa će posjetitelji, između ostaloga, moći uživati u torti "Frankopan", domaćem sladoledu, crikveničkim palačinkama, ledenoj rapsodiji, torti od čokolade i crnog piva, voćnim kupovima i mnogim drugim poznatim i novim okusima.

U centru Crikvenice, na Trgu Stjepana Radića, u subotu, 6. rujna, održavat će se i zabavni program za sve generacije, uz prodajnu izložbu primamljivih i ukusnih kolača, sladoleda i ostalih slastica. Bit će tu zanimljivih radionica, poput pripremanja tradicionalnih slastica ovoga kraja, a vodit će je članovi Udruge umirovljenika Crikvenice "Sunce". Mališani će od 9:30 moći uživati u predstavi, a u 10:30 ih očekuje veseli program uz klauna Nenu. Sve će generacije podjednako uživati u sladolednom showu, koji će izvesti Gelatiamo. 

Organizator Festivala kolača i sladoleda je TZ Grada Crikvenice, a pokrovitelj Grad Crikvenica.Najave