HrvatskiBelgijska organizacija za testiranje proizvoda i tržišta proglasila Hrvatsku omiljenim odredištem Belgijaca za ljetni odmor

ZAGREB, 6.3.2013.

Vodeća belgijska organizacija za testiranje tržišta i proizvoda TEST ACHAT/TEST AANKOOP u nedavno objavljenim rezultatima istraživanja ljetovanja i odredišta u kojem je sudjelovalo 3236 Belgijaca, objavila da je Hrvatska omiljeno odredište Belgijca za ljetni odmor.

Belgijci su u istraživanju naročito istaknuli prekrasne hrvatske krajolike, očuvanu prirodu, čistoću mora i voda općenito, povoljne i prihvatljive cijene te brojne zanimljivosti. Kao jedini negativan element, Belgijci ističu sve veći broj turista koji posjećuju Hrvatsku.

Hrvatska je u ukupnom poretku osvojila 86 od 100 mogućih bodova te se time svrstala na prvo mjesto ispred brojnih drugih uglednih i omiljenih odredišta. Ovu vijest objavile su i vodeće belgijske dnevne novine: De Standaard, Het Laatste Nieuws, De Morgen itd.

Organizacija TEST ACHAT/TEST AANKOOP utemeljena je 1957. godine prema uzoru na slične britanske i američke organizacije koje u središte svog javnog djelovanja stavljaju potrošača - fizičku osobu, zaštitu njegovih temeljnih ljudskih prava, gospodarskih interesa i dostojanstva. Ova organizacija također aktivno sudjeluje u poboljšanju proizvoda i usluga, koje se kupcu nude provođenjem različitih usporednih ispitivanja i testova proizvoda ističući pritom proizvode koji nude najbolji omjer cijene i kvalitete.

Više na linkovima:

Kalendar najava

Aktualno