HrvatskiRadionica „Buy Croatia“ u Dubrovniku i Opatiji

ZAGREB, 18.9.2012.

Hrvatska turistička zajednica, u suradnji s Turističkom zajednicom Dubrovačko-neretvanske županije i Turističkom zajednicom Kvarnera, ponovno organizira poslovnu radionicu „Buy Croatia“.

Tako će u razdoblju od 18. do 25. rujna u Dubrovniku svoju 54. konvenciju održati američko udruženje poljskih putničkih agencija (SPATA) prilikom čega će se radionica Buy Croatia održati u dva grada: 19. rujna 2012. godine u Dubrovniku u prostoru restorana Klarisa i 23. rujna 2012. godine u Opatiji u hotelu Milenij na kojima će sudjelovati brojni poslovni subjekti.

Hrvatska turistička zajednica je dosad u sklopu projekta“Buy Croatia“ organizirala mnoštvo poslovnih radionica i poslovnih sastanaka između hrvatskih poslovnih subjekata i njihovih partnera s emitivnih tržišta s ciljem povećanja raznolikosti turističke ponude ali i zastupljenosti Hrvatske u brošurama stranih partnera.

Poslovne radionice održavaju se između hrvatskih i inozemnih turističkih gospodarskih subjekata s ciljem povećanja obuhvata Hrvatske u programima stranih partnera. Na radni sastanak u Hrvatsku pozvan je ograničen broj partnera s odabranih tržišta da se upoznaju s odredištem, dožive turističke proizvode i kvalitetu ponude; susretnu s dobavljačima usluga (operatori smještaja, incoming agencije, specijalisti za proizvode, itd.), te pregovaraju o kupnji usluga i/li paketa.

Na poslovne radionice Buy Croatia pozvane su isključivo odgovorne osobe (direktori marketinga, direktori prodaje i direktori proizvoda), odnosno vlasnici agencija.

Kalendar najava

Aktualno