Hrvatski

Hrvatska turistička zajednica


 Solinjani pobjednici treće sezone Jadranskih igara

BIOGRAD NA MORU, 10.9.2012.

Međunarodnom završnicom u Biogradu na moru završena je treća sezona Jadranskih igara. Trofej je osvojila ekipa Vranjica, popularni Cipli Dizelaši, koji su svojim navijačima te gledateljima HTV-a, RTV Slovenije i TV Kopera priuštili pravu natjecateljsku dramu u kojoj su povukli konop i odlične Slovence.

Dugo Solinjani nisu imali razloga za toliko slavlja u samo dva tjedna, koliko su im donijele Jadranske igre. Još se nisu smirile emocije od osvajanja naslova hrvatskog prvaka u Jadranskim igrama 2012., a već su došli u Biograd na more i potvrdili nadmoć i na međunarodnoj razini.

Čast je predstavljati svoju zemlju i zbog toga je ponos zbog uspjeha još veći, rekao je kapetan Vranjica, Nikola Perajica te zahvalio prijateljima iz Slovenije, Crne Gore i Italije što su došli, dali sve od sebe i borili se do zadnjeg trena.

Veliki interes inozemnih medija potvrdio je i prijenos na RTV Sloveniji te TV Kopru na talijanskom jeziku, čime su se gledatelji u Sloveniji i Italiji priključili svim hrvatskih gledateljima koji su međunarodno finale pratili na HTV 1. Ispred Ministarstva turizma, generalnog pokrovitelja ovih igara, prisustvovao je savjetnik ministra Ivo Bašić.

Kalendar najava

Aktualno

KONKURENTNOST TURISTIČKOG GOSPODARSTVA /javni poziv od 27. 4. do 31. 5. 2016./ (link)


PROGRAM /hoteli, kampovi, OPG, bazeni, posebni oblici, defibrilatori, otočni proizvodi/ (klikni za link)