HrvatskiPorečki obiteljski hotel dobio nagradu njemačkog turoperatora Neckermanna

POREČ, 1.8.2012.

Porečki Valamar Club Tamaris**** ušao je u prestižno društvo stotinu najboljih odmorišnih hotela u koje goste dovodi drugi najveći njemački turoperator Neckermann Reisen. Odlučilo je to pola milijuna gostiju Neckermann Reisena, koji je dio Thomasa Cooka, jednog od najvećih turističkih koncerna na svijetu. Prestižno priznanje "Neckermann Primo 2011" primili su u srijedu u Poreču direktor hotela Dario Kinkela i članica Uprave Valamara Sandra Enders.

Neckermannovi gosti po završetku svog boravka u hotelu tijekom 2011. godine ocjenjivali su kvalitetu usluge, prehrane i opremljenosti hotela, kao i opće zadovoljstvo uslugom u hotelu. Kako je rekla Sandra Enders, ovo priznanje je još jedan dokaz postignute visoke razine kvalitete usluge i proizvoda, a to onda rezultira zadovoljenjem zahtjeva i očekivanja gostiju. Napomenula je da je hotel prije mjesec dana dobio i luksuzne apartmane Casa Palma, za čiju je kompletnu obnovu u pripremi sezone izdvojeno 20 milijuna kuna. Direktor hotela Dario Kinkela zahvalio je, pak, svim zaposlenicima na uloženom trudu i radu i zaželio im još mnogo ovakvih priznanja.

Pored ovog priznanja, Valamar Club Tamaris u ovoj je godini već nositelj niza prestižnih priznanja za iznimnu kvalitetu usluge. TripAdvisor, najveći svjetski portal za putovanja i ocjenu kvalitete usluga u turizmu i ove je godine dodijelio mu je certifikat izvrsnosti "Trip Advisor Certificate of Excellence 2012" i to na temelju pozitivnih recenzija gostiju. Hotel je ranije ove godine već primio nagrade dvaju relevantnih portala za putovanja - Zoovera i HolidayChecka, obje također temeljene na ocjenama zadovoljstva gostiju.

Kalendar najava

Aktualno