HrvatskiPredstavljena hrvatska turistička ponuda u Napulju

ZAGREB, 12.6.2012.

Ispostava Hrvatske turističke zajednice u Rimu uspješno je predstavila hrvatsku turističku ponudu u Napulju na trgu Piazza Trieste e Trento od 7. do 10. lipnja 2012. godine. Trg Trieste e Trento nalazi se u povijesnoj jezgri grada te s lijepom Piazza del Plebiscito, kazalištem San Carlo i galerijom Umberto, čini samo srce grada, okupljalište stanovnika Napulja kao i brojnih turista.

Štand Hrvatske turističke zajednice i ovaj je put privukao veliku pozornost i zanimanje sve dane održavanja prezentacije. Zabilježen je izniman interes za sve regije, osobito za dalmatinske županije te otoke. Mnogi vjerni posjetitelji su ponovno pohvalili ljepote Hrvatske, hrvatsku gostoljubivost, netaknutu prirodu te raznolikost turističke ponude.

Na hrvatskom štandu također su bili prisutni i brodski prijevoznici (SNAV) sa sjedištem u Napulju, a koji Hrvatsku imaju u svom programu. Tom prilikom je dogovoren poseban popust za sve zainteresirane koji planiraju godišnji odmor provesti u Hrvatskoj. Inicijativa je naišla na pozitivan odjek te su održani sastanci s turoperatorima o dodatnim mogućnostima suradnje.

Potporu organizaciji prezentacije u Napulju dali su Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Talijanskoj Republici i veleposlanik Tomislav Vidošević.

Kalendar najava

Aktualno