HrvatskiOpatijskom Hotelu Ambasador nagrada TripAdvisora

OPATIJA, 24.5.2012.

Opatijski Hotel Ambasador dobitnik je nagrade najvećeg svjetskog web sitea za putovanja TripAdvisora - Cerficiate of Excellence za 2012. godinu, izvijestili su danas iz Liburnia Riviera Hotela (LRH), u sklopu kojih posluje taj hotel.

Kako navode iz LRH, Certificate of Excellence Award je certifikat kojim se nagrađuje izvrsnost u turističkoj i uslužnoj industriji u cijelom svijetu, a dodjeljuje se samo objektima koji postižu izvanredne ocjene gostiju na TripAdvisoru.

Oko deset posto hotela, restorana i uslužnih objekata objavljenih na TripAdvisoru dobiva tu nagradu. Tvrtke, kako bi se kvalificirale za nju, moraju održavati ukupni rejting s četiri ili više od ukupno pet bodova, a boduju se ocjene gostiju.

TripAdvisor je najveća web stranica na svijetu posvećena putovanjima, koja korisnicima omogućuje planiranje i provođenje odmora po njihovim željama. To je najveća zajednica putnika na globalnoj razini s više od 50 milijuna individualnih posjetitelja i više od 60 milijuna mišljenja i ocjena, naveli su iz LRH.

Prema podacima iz LRH, u uređenje hotela Ambasador i vile Ambasador ove godine se ulaže oko 10,7 milijuna kuna, a obuhvatilo je preuređenje desetog kata hotela, preuređenje terase uz bazen i vrtnog restorana Hortenzija, uređenje privatnog vrta s vanjskim whirpoolima u vili Ambasador, ulaganja u eno i gastro ponudu te cjelokupnu uslugu. (Hina)

Kalendar najava

Aktualno