HrvatskiU Frankfurtu otvorena kongresna i insentiv burza IMEX

FRANKFURT, 22.5.2012.

Hrvatski kongresni i insentiv ured Hrvatske turističke zajednice (HTZ) i ove godine nastupa na kongresnoj i insentiv burzi IMEX koja je otvorena danas, te će trajati do 24. svibnja 2012. godine u Frankfurtu. IMEX ove godine slavi desetu obljetnicu, te će predstaviti brojna odredišta i najbolje poslovne mogućnosti za međunarodne kupce i izlagače. Također, u sklopu IMEX-a održat će se razne edukativne radionice i trening programi koje će posjetiti više od četiri tisuće zainteresiranih agenata iz više od 60 zemalja svijeta.

S najvažnijih svjetskih tržišta dolazi čak 75 posto zainteresiranih agenata dok ostatak čine SAD, Brazil, Rusija, Indija, Kina i Južna Amerika. Na IMEXU će nastupiti i 47 novih suizlagača, a po prvi puta predstavit će se Gruzija.  Dugogodisnji izlagači kao što su Lufthansa, Discover Indija, Las Vegas, Florida, Texas  Detroit, San Francisco i Pittsbourgh uz mnoge druge, predstavit će novitete svojih turističkih te putničkih proizvoda i usluga.

Njemačka se predstavlja s više od 200 suizlagača. Na štandu HTZ-a, na 275 m2, bit će predstavljena opća turistička ponuda te programi i odredišta 25 suizlagača, hotelijera, turističkih agencija i kongresnih ureda koji se predstavljaju u organizaciji Hrvatskog kongresnog i insentiv ureda HTZ-a.

Već prvi dan zabilježen je znatan interes za Hrvatsku, a direktor kongresnog i insentiv ureda HTZ-a Nik Račić održao je prezentacije i sastanke sa zainteresiranima partnerima.

Kalendar najava

Aktualno