HrvatskiTerme Tuhelj krajem svibnja otvaraju novi hotel i sadržaje

ZAGREB, 10.5.2012.

Terme Tuhelj krajem ovog svibnja službeno će otvoriti i primiti prve goste u svoj novi hotel s četiri zvjezdice koji grade od prošle godine i u što su investirali 12 milijuna eura.
Od direktorice Termi Tuhelj Ivane Kolar doznaje se da su radovi na novom hotelu u završnoj fazi i trenutno se još radi na opremanju objekta, a uz to radove su proveli i na preuređenju postojećeg hotela te drugih objekata i sadržaja u Termama.

Novi su hotel već stavili i u svoju ponudu za ovu godinu, za što već bilježe veliko zanimanje kao i zadovoljavajući broj rezervacija, posebno kongresnih grupa za kraj svibnja i početak lipnja. Sastavni dio hotela je, naime, i novi kongresni centar koji je također spreman za otvaranje i čiji je kapacitet u dvije velike multimedijalne dvorane ukupno za 500 osoba.

Svim tim Terme Tuhelj dobivaju malo višu kategoriju nego do sada, a s novim kongresnim i povećanim smještajnim kapacitetima na ukupno više od 500 kreveta ne samo da su najveći takav centar u kontinentalnom dijelu zemlje nego i znatno spremniji za promociju na stranim tržištima, naglašava Kolar.

I cijene će slijedom tih promjena biti nešto više od dosadašnjih, jer se osim smještaja nude i brojne druge usluge, a posebno su dosta uložili u, kako kaže, 'softver dijela ponude' koji se odnosi na wellness i termalnu ponudu. Unatoč povećanju cijena smatra i da će još uvijek biti 'normalne' i dostupne i za strane i za domaće goste.

Kolar ističe i da im je kao i svake godine u zadnjem tjednu travnja počela i kupališna sezona, jer tada otvaraju i vanjske bazene, a ove je godine to s obzirom na lijepo vrijeme oko prvosvibanjskih praznika počelo jako dobro. Naglašava i da su zadovoljni svime što su pripremili za ovu godinu te vjeruje da neće izostati ni bolji fizički i financijski rezultat u odnosu na prošlu godinu.

Nastavljaju i suradnju s Hrvatskim nogometnim savezom oko dolaska nogometaša i posebno mlade nogometne reprezentacije na pripreme u njihove objekte.
Terme Tuhelj u vlasništvu su slovenskih Termi Olimia. (Hina)

Kalendar najava

Aktualno