HrvatskiStručni skup i poslovna radionica u organizaciji HTZ-a na sajmu CROTour

ZAGREB, 10.5.2012.

U okviru nastupa na međunarodnom sajmu turizma CroTour koji se održava u razdoblju od 9. do 12. svibnja 2012. godine, Hrvatska turistička zajednica 11. svibnja 2012. godine organizira stručni skup pod nazivom „Stanje na emitivnim turističkim tržištima".

Stručni skup s radom započinje u 11 sati, u dvorani „Vis-Korčula" Zagrebačkog velesajma. Kroz izlaganja direktora i voditelja predstavništava HTZ-a s emitivnih tržišta Austrije, Slovenije, Italije, Njemačke i Rusije, bit će predstavljeni aktualni podaci o tržišnim trendovima, prodaje programa za Hrvatsku i perspektive za naredne mjesece.

Sljedeći dan, 12. svibnja HTZ organizira i poslovnu radionicu Buy Croatia, na kojoj će se susresti predstavnici domaćih i inozemnih turističkih agencija te drugih profesionalaca iz turističke industrije. Poslovna radionica okupit će turističke djelatnike iz Belgije, Danske, Francuske, Njemačke, Italije, Nizozemske i Velike Britanije. Hrvatski sudionici radionice partneri su koji u svojim ponudama imaju programe za područje Zagreba i kontinentalne Hrvatske (središnje Hrvatske, Slavonije i Like-Karlovca). Uoči poslovne radionice, a u suradnji s turističkim zajednicama grada Zagreba, Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije, Hrvatska turistička zajednica organizirala je za inozemne turističke agente - sudionike radionice, od 9. -12. svibnja inspekcijsko putovanje u spomenute županije.

Kalendar najava

Aktualno