HrvatskiPredstavljanje aviokompanije JET2.com u Dubrovniku

DUBROVNIK, 25.4.2012.

Britanska aviokompanija JET2.com koja će i ove sezone Dubrovnik, Split i Pulu povezivati s ukupno pet gradova u Ujedinjenom Kraljevstvu, u srijedu, 25. travnja 2012. s početkom u 11.30 sati u dubrovačkom hotelu Lapad svoje usluge i aktivnosti predstavit će sustavu turističkih zajednica, hotelijerima i medijima. 

JET2.com je niskotarifna aviokompanija koja je prošle u Hrvatsku dovela oko 50.000 putnika, a na sutrašnjoj će konferenciji predstaviti svoje planove i strategiju razvoja u Hrvatskoj, kao i marketinške aktivnosti koje poduzima u promidžbi naše zemlje, a važno je naglasiti kako se na ovakav način kompanija predstavlja isključivo na tržištima koja smatra iznimno perspektivnima. Organizatori prezentacije su Glavni ured i Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Londonu te Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije.  

Baza JET2.com je u zračnoj luci Leeds Bradford, lete iz osam britanskih zračnih luka za 54 svjetske destinacije, a za Hrvatsku će ove sezone polijetati iz Manchestera, Leeds Bradforda, Newcastlea, Edinburgha i Belfasta, pri čemu će u Dubrovnik letjeti iz svih pet gradova, a za Pulu i Split iz Manchestera. Kompanija ima velike ambicije za ovu godinu, budući da je prošle ostvarila svoj rekord prevezavši 4,2 milijuna putnika.
 

Kalendar najava

Aktualno