Hrvatski

Hrvatska turistička zajednica
 


 

  \\  Potpore i krediti  \\  HTZ

HTZ

Hrvatska turistička zajednica će i u 2014. godini dodjeljivati bespovratna sredstva putem programa potpora s ciljem unapređenja proizvoda, stvaranje prepoznatljivog imidža hrvatskog turizma i zemlje u cjelini, te obogaćivanja ponude u pred i posezoni.

Programi u 2014. godini:

  • Potpore događanjima,
  • Potpore turističkim zajednicama na turistički nerazvijenim područjima,
  • Potpore projektima turističkih inicijativa i proizvoda na turistički nerazvijenim područjima,
  • Potpore turističkim zajednicama na turistički nerazvijenim područjima za turističke projekte za koje koriste sredstva ili će aplicirati za korištenje sredstava iz fondova Europske unije.

11. 8. 2014. - Javni poziv u okviru nacionalnog programa "Čovjek - ključ uspjeha u turizmu 2014.“ Pozivamo strukovne udruge, udruženja, tvrtke, jedinice lokalne uprave i samouprave, ministarstva i turističke zajednice županija da kandidiraju po 1 djelatnika s područja svoje djelatnosti za „DJELATNIKA GODINE“. ROK ZA PODNOŠENJE KANDIDATURA je 31. kolovoza 2014. godine.

30. 6. 2014. - Hrvatska turistička zajednica (HTZ), temeljem Programa rada za 2014. i sukladno odrednicama novog Strateškog marketinškog plana, objavila je jučer Javni poziv za izbor destinacija u pilot projektu PPS za posezonu 2014. godine s rokom podnošenja kandidatura do 20. srpnja 2014. godine.

 

>>ARHIVA

 

Kalendar najava