HrvatskiKongresna i insentiv burza IMEX otvorena u Frankfurtu

ZAGREB, 25.5.2011.

Deveti zaredom „IMEX – incorporating Meetings made in Germany – The Worldwide Exhibition for incentive travel, meetings and events“, otvoren je jučer u Frankfurtu.

Hrvatski kongresni i insentiv ured Hrvatska turističke zajednice (HTZ) i ove godine nastupa na ovoj prestižnoj kongresnoj i insentiv manifestaciji, koja se održava od 24. do 26. svibnja 2011. godine u Frankfurtu, uz više od 3500 izlagača iz 150 zemalja.

Kongresne i insentiv burze su najvažnije okupljalište međunarodne kongresne i insentiv ponude i potražnje kao i specijaliziranih medija i isključivo su namijenjene poslovnoj klijenteli. Organizator sajma osigurava izlagačima sastanke s visoko kvalitetnim kupcima kroz poseban „Hosted Buyers“ program, gdje o svom trošku dovode na burze najvažnije kupce, predstavnike medija, korporacija i udruženja iz cijelog svijeta.

Hrvatski kongresni i insentiv ured HTZ-a te 28 suizlagača – turističkih tvrtki prezentirat će kongresnu i insentiv ponudu Hrvatske na 254m² izložbenom štandu, a direktor Hrvatskog kongresnog i insentiv ureda Nikola Račić održat će prezentacije za grupe iz Europe, Rusije i SAD-a.

Svim kupcima i posjetiteljima hrvatskog štanda bit će podijeljeni promotivni materijali o Hrvatskoj, između kojih i Kongresna brošura i CD hrvatske kongresne i insentiv ponude.

Kalendar najava

Aktualno