Hrvatski

Hrvatska turistička zajednica
 


 
Dani hrvatskog turizma

 
Opatija, 16.-17.10.2014.

 

DHT 2014. - Online pitanja predstavnicima Vlade RH na e-mail pitanja.dht@mint.hr

Tradicionalni susret turističkih djelatnika s predstavnicima Vlade RH, održava se 17. listopada u 12.00 sati, što je prilika turističkim djelatnicima iz svih segmenata turističkog gospodarstva, kao i brojnim predstavnicima turističkih udruga i grupacija, da na licu mjesta postave pitanja i tako dođu do informacija koje ih najviše zanimaju.

Onima koji neće biti u mogućnosti prisustvovati Danima hrvatskog turizma, organizatori su po prvi put omogućili postavljanje pitanja elektroničkom poštom. U tu je svrhu otvoren e-mail pitanja.dht@mint.hr na koji je moguće poslati pitanja do 15. listopada 2014.

Dani hrvatskog turizma 2014. godine održat će se 16. i 17. listopada u Opatiji, u organizaciji Ministarstva turizma, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske turističke zajednice. Za organizaciju i provedbu Dana hrvatskog turizma 2014. godine te odabir medijskog pokrovitelja osnovan je Organizacijski odbor. Dani hrvatskog turizma ove će se godine slijedom odluke održati u kolijevci europskog i hrvatskog turizma - Opatiji, koja ove godine slavi 170 godina organiziranog turizma. Na tradicionalnom susretu turističkih djelatnika, koji okuplja između 1500 i 2000 sudionika, i ove će se godine raspravljati o zanimljivim temama, bit će održan i tradicionalni susret turističkih djelatnika s članovima Vlade RH te dodjela turističkih nagrada pojedincima, predstavnicima turističke industrije i najboljim odredištima.

 

Arhiva

Kalendar najava