HrvatskiManifestacija "Advent s najljepšim pogledom"

KASTAV, 6.12.2017.

Kastav će ove godine po prvi put svojim građanima i gostima prirediti posebno uživanje u adventu, manifestacijom "Advent s najljepšim pogledom".

U organizaciji Grada Kastva i u suradnji s kastavskim ugostiteljima te Turističkom zajednicom, sve će započeti 9. prosinca kada će se Pod Ložun održati tradicionalni Božićni prodajno humanitarni samanj Dječjeg vrtića Vladimir Nazor, a završiti će 31. prosinca velikom feštom "Zadnje polne va Kastve".

Posebnost prvog izdanja "Adventa s najljepšim pogledom" bit će adventski park Fortica u kojem će se odvijati brojni programi, uz posebnu ugostiteljsku ponudu.

Od 15. pa sve do 31. prosinca, Fortica će sjajiti adventskim sjajem i posjetiteljima ponuditi brojne glazbene programe, a ono što valja posebno naglasiti jest činjenica da će u programu sudjelovati brojni sudionici s područja Kastva, pa će tako dobiti prigodu dodatno se predstaviti domaćoj publici i gostima.

Kastav će tako ove godine dobiti novo adventsko ruho, a organizator se nada da će brojni posjetitelji doći u grad, uživati u njegovim ljepotama i bogatoj ponudi svega onoga što Kastav nudi, ovoga puta dodano oplemenjenoj posebnim ambijentom, bogatim programima i ponudom koja će zadovoljiti najizbriljivija nepca.

Kalendar najava

Aktualno