HrvatskiHDS ZAMP pokrenuo nagradni natječaj za ugostitelje „Najbolja glazba za najbolji provod“

ZAGREB, 2.12.2017.
HDS ZAMP je pokrenuo nagradni natječaj za ugostitelje „Najbolja glazba za najbolji provod“. U njega se mogu uključiti svi caffe barovi, klubovi, restorani i ostali objekti u zemlji koji učinkovito koriste glazbu, pritom poštujući prava autora i glazbenika, urednim podmirivanjem autorske naknade. Početak natječaja je 1. prosinca u 10 sati a završetak 2. siječnja 2018. u 10 sati.
 
„Na natječaj pozivamo više od 10 tisuća ugostiteljskih objekata u zemlji. Veselimo se što će nam društvene mreže uskoro otkriti koji od njih najefektnije koristi glazbu u svoju korist ali i na zadovoljstvo publike i glazbenika“, najavljuje glavni direktor HDS ZAMPa Nenad Marčec.
 
Ugostitelji koji uredno podmiruju naknadu za glazbu trebaju samo na svom Facebook, Instagram ili Twitter profilu javno objaviti fotografiju svog ugostiteljskog objekta iz koje je vidljivo kako gosti uživaju u glazbi i atmosferi koju ona stvara. Ispod fotografije potrebno je navesti ime objekta i grad u kojem se objekt nalazi s napomenom: „Najbolja glazba za najbolji provod“ uz korištenje #najglazba #glazbaradizavas #hdszamp 
 
 

Kalendar najava

Aktualno