HrvatskiMinistar turizma na 30. kongresu ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a i na 11. kongresu hrvatskog kampinga

ŠIBENIK, 13.11.2017.

Ministar turizma Gari Cappelli u ponedjeljak, 13. studenoga 2017. godine, posjetit će Solaris povodom svečanog otvorenja Kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika koji ove godine po trideseti put organizira Hrvatska obrtnička komora.

Svečano otvorenje održat će se u 10:00 sati u konferencijskoj dvorani hotela Ivan hotelskog naselja Solaris u Šibeniku (Hoteli Solaris 86, Šibenik).

U nastavku programa, s početkom u 11:00 sati, održat će se panel „Aktualna problematika turističkog i ugostiteljskog sektora“ na kojem će u ime Ministarstva turizma sudjelovati državni tajnik Tonči Glavina.

U nastavku boravka u Šibeniku, ministar Cappelli će u utorak, 14. studenoga 2017. godine, sudjelovati na svečanom otvorenju centralnog skupa hrvatskog kamping sektora te povezanih institucija i djelatnosti, 11. kongresu hrvatskog kampinga.

Svečano otvorenje skupa koji organizira Kamping udruženje Hrvatske (KUH) održat će se u 10:00 sati u konferencijskoj dvorani hotela Ivan hotelskog naselja Solaris u Šibeniku (Hoteli Solaris 86, Šibenik).

Ovogodišnji 11. kongres hrvatskog kampinga ima dva glavna elementa: stručni dio, kroz stručno-edukativne prezentacije i druženja, te sajamski dio, kroz izložbu mobilnih kućica, glamping šatora i ostale opreme za kampove. U sklopu kongresa, ujedno će se najboljim kampovima dodijeliti posebna priznanja za kvalitetu kampova Croatia's Best Campsites, OK mini camps, Naj Kamp Adria 2017, oznaka Ecocamping te nagrada za najinovativnije kampove godine.

Kalendar najava

Aktualno