HrvatskiMinistar Cappelli na obilježavaju Dana Grada Malog Lošinja te blagdana zaštitnika mjesta Sv. Martina

MALI LOŠINJ, 10.11.2017.

Ministar turizma Gari Cappelli, u petak, 10. studenoga 2017. godine, povodom obilježavanja Dana Grada Malog Lošinja te blagdana zaštitnika mjesta Sv. Martina, boravit će u Malom Lošinju.

Početak programa obilježavanja Dana Grada Malog Lošinja počinje u 9:30 sati polaganjem vijenaca na groblju sv. Martin, nakon čega će se u 11:30 sati održati konferencija za novinare vezana uz Odluku o darovanju dvaju nekretnina Gradu Malom Lošinju na kojoj će prisustvovati ministar turizma Gari Cappelli i ministar državne imovine Goran Marić (Gradska vijećnica Grada Malog Lošinja, Riva lošinjskih kapetana 7)

U sklopu programa će se u 13.00 sati otkriti i spomen ploča slavnoj Pomorskoj školi – Nautici, a sama svečana sjednica održat će se u kinu „Vladimir Nazor“ (Del Conte Giovanni 13, Mali Lošinj) u 13.30 sati gdje će se dodijeliti i nagrade Malog Lošinja za 2017. godinu.

Osim ministra turizma Garija Cappellija i ministra državne imovine Gorana Marića, u programu obilježavanja Dana Grada Malog Lošinja te blagdana zaštitnika mjesta Sv. Martina, sudjelovat će i ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Oleg Butković.

Kalendar najava

Aktualno