HrvatskiMinistar turizma Gari Cappelli na svjetskom turističkom sajmu World Travel Market

LONDON, 6.11.2017.

Ministar turizma Gari Cappelli posjetit će World Travel Market (WTM), vodeće globalno događanje za industriju putovanja koje se od 6. do 8. studenog 2017.  godine održava u Londonu.

Ovim sajmom počinje sezona sajamskih nastupa, ali i drugih vrsta promotivnih aktivnosti s ciljem kvalitetne pripreme sljedeće turističke godine. Sajam i hrvatski štand na WTM-u obići će ministar turizma Gari Cappelli te direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić. Tom će se prilikom također susresti i s važnim partnerima na britanskom tržištu koje se i ove godine nalazi među top deset tržišta s kojih je hrvatske destinacije posjetilo najviše turista.

Osim toga, povodom održavanja sajma WTM, Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica predstavit će novi hrvatski promotivni turistički spot. Predstavljanje će se održati na WTM-u, na štandu Hrvatske turističke zajednice tijekom Wine & Cheese druženja u utorak, 7. studenog 2017. godine, s početkom u 17:30 sati.

World Travel Market vodeći je svjetski sajam turističke industrije, s tradicijom dužom od 30 godina, koji svake godine okuplja oko 50 tisuća turističkih profesionalaca, više od pet tisuća izlagača iz gotovo 200 zemalja, ali i oko tri tisuće predstavnika medija iz cijelog svijeta.

Kalendar najava

Aktualno