HrvatskiZavršnica 51. Ribarskog tjedna

CRIKVENICA, 30.8.2017.

Još nekoliko dana traje Ribarski tjedan, manifestacija koja je u ovoj godini proširila granice, jer je tjedan postao dio vrijednog projekta "Mala barka 2 – Očuvanje pomorske baštine sjevernog Jadrana", sufinanciranog od Europskog fonda za regionalni razvoj iz Programa suradnje INTERREG V-A Slovenija-Hrvatska 2014-2020.

Tako će u četvrtak, 31. kolovoza, krenuti jedna od aktivnosti namijenjena gostima, jedrenje u društvu domaćina, a potom u centru Crikvenice počinje gastro program "Fešta od lignji" i uskoro nakon toga i Primorska noć, u sklopu koje će izlagači predstaviti svoje proizvode i maštovite rukotvorine.

U petak, 1. rujna, glavnu će riječ imati gastronomija, glazba i sport, kada će početi "Fešta od škampi", a navečer zabavni program uz klapu "Tramuntana", dok će jednako uzbudljivo biti i na Gradskome plivalištu, kada počinje 'Noć vaterpola'.

Veliko finale 51. Ribarskoga tjedna održat će se u subotu, 2. rujna, kada će gastro program zaokružiti dagnje, dok će u 19 sati započeti demonstracijsko veslanje na tradicijskim barkama i sve završiti glazbeno-zabavnim programom i ponoćnim vatrometom.

Kalendar najava

Aktualno