HrvatskiValamar Riviera u kamp Zablaće na Krku uložila 39 milijuna kuna

ZAGREB, 13.7.2017.

Turistička kompanija Valamar Riviera u novitete u kampu Zablaće u Baškoj na otoku Krku uložila je oko 39 milijuna kuna, čime se gostima uz ostalo nude mogućnosti luksuznog kampiranja, izvijestili su u četvrtak iz Valamara.

U kampu Zablaće u sklopu investicije postavljene su nove mobilne kućice, uređena je recepcija te kamperske parcele, a otvoren je i novi bar, tržnica, pozornica za razna događanja, dječje igralište i drugo.

Otok Krk je rastuća Valamarova destinacija na Kvarneru u koju kontinuirano ulaže u podizanje kvalitete objekata i usluga te u širenje kapaciteta kroz akviziciju Hotela Baška koja je zaključena 2015. godine.

"Valamar je u investicijskom ciklusu 2016./2017. uložio više od 100 milijuna kuna u razvoj portfelja u destinaciji Krk, a u zadnja tri investicijska ciklusa, zajedno s akvizicijom Hoteli Baška, uloženo je oko 370 milijuna kuna", iznose iz Valamara uz podatak da ta kompanija na otoku Krku ima tri hotela i pet kampova, u kojima može smjestiti više od 10 tisuća gostiju. (Hina)

Kalendar najava

Aktualno