HrvatskiBiciklistički vikend na otocima

KRK,RAB,CRES,LOŠINJ, 20.4.2017.

Tisuće natjecatelja i posjetitelja iz raznih zemalja ovog će vikenda sudjelovati te pratiti biciklistička događanja na otocima. 

U četiri dana, na četiri otoka (Krk, Rab, Cres i Lošinj) sudionike ovogodišnjeg trećeg izdanja Adria Bike 4 Islands jedinstvene etapne brdsko biciklističke utrke očekuje čak 270 km zahtjevnih staza te više od 5 tisuća metara uspona. Timovi s po dva sudionika u raznim kategorijama, svoju posljednju etapu odvozit će 22. travnja na Lošinju gdje ih čeka 3 km duga staza s 800 m uspona. Također, više od 150 natjecatelja utkrivat će se stazom dugom 1,7 km sudjelujući od 22. do 23. travnja 2017. u ekstremnoj spust utrci Downhill Lošinj.

Ovogodišnje četvrto izdanje brdsko biciklističkog spusta Downhill Lošinj održat će se ususret svjetskoj ekstremnoj biciklističkoj spust utrci World cup 2018. - Downhill Lošinj (21. do 22. travnja 2018.) na kojoj se očekuje i do 10 tisuća posjetitelja te više od milijun gledatelja s obzirom na Red Bull Media House, odnosno 19 televizijskih kuća zahvaljujući kojima će biti omogućen prijenos uživo u čak 99 zemalja. World cup - Downhill Lošinj smatra se unikatnom utrkom obzirom da će natjecatelji voziti kroz urbano područje što će biti prvi slučaj u svjetskom kupu.

Kalendar najava

Aktualno