HrvatskiOtvoren natječaj „Podrška razvoju MSP u turizmu povećanjem kvalitete i dodatne ponude hotela“

ZAGREB, 14.10.2015.

U cilju produljenja turističke sezone i podizanja konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva u turizmu, kroz povećanje kvalitete i dodatne ponude hotela, Ministarstvo poduzetništva i obrta danas je objavilo novi natječaj iz europskih fondova namijenjen turističkom sektoru.

Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva na dostavu projektnih prijava odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava u ukupnoj vrijednosti 304.000.000,00 kuna.

Poziv je namijenjen MSP-ima kako bi se potaknule  investicije u početna ulaganja povezana s izgradnjom novih, proširenjem kapaciteta i/ili povećanjem kvalitete postojećih hotela koji će po završetku investicije ispuniti minimalne uvjete i uvjete za kategoriju 3, 4 ili 5 zvjezdica jedne od sljedećih vrsta ugostiteljskih objekata iz skupine hoteli: hotel, aparthotel, turističko naselje, hotel baątina ili difuzni hotel, uključujući diversifikaciju ponude hotela na usluge koje hotel prethodno nije nudio.

Prijave na natječaj primat će se od 16. studenoga 2015. do 31. prosinca 2016. godine, odnosno do iskorištenja sredstava.

Uvjete natječaja i cjelokupnu natječajnu dokumentaciju zainteresirani mogu pronaći na stranici strukturnifondovi.hr.

Kalendar najava

Aktualno